Nieuws & wetenswaardigheden

Wetenswaardigheden

  • In het kwaliteitsregister tandartsen staan alle tandartsen vermeld die voldoen aan de eisen waaraan moet worden voldaan om ingeschreven te worden als kwaliteitserkende tandarts.
    Ook wij staan in dit register vermeld.

    Er wordt in dit register ondermeer bijgehouden of een tandarts mee doet aan deskundigheidsbevorderende nascholingsactiviteiten. Daarnaast wordt er van de tandarts een inschrijven vereist in het register van tandartsen. Slechts wanneer een tandarts ingeschreven is in dit BIG-register, dan mag deze de titel tandarts voeren.

  • De praktijk beschikt over een AED. Alle medewerkers zijn in het bezit van een AED gerelateerd EHBO-diploma.

  • De website Alles over het gebit.nl voorziet u van actuele informatie.

Nieuws vanuit de praktijk

uwnota.nl wordt Infomedics

Vanaf 1 februari krijgt u uw nota niet meer van uwnota.nl, maar van Infomedics. Er veranders niets aan de betalingsvoorwaarde. Alleen de naam wordt anders. Infomedics is telefonisch bereikbaar op 0900-404 94 04 ( € 0,35 per gesprek)

Geplaatst op 27-11-2016.

105 jaar en toch nog een nieuwe prothese

Mw. was 105 jaar oud en voor haar heb ik nog een nieuwe prothese gemaakt. Daarvoor ben ik aan huis geweest. Niet eenvoudig, maar er is toch een mooie prothese geplaatst. Echt leuk om te doen. Dus als het moet, kom ik bij u thuis voor een nieuwe prothese

Geplaatst op 05-07-2016.

Uitnodiging in Spaanse Clinic met Avinent implantaten.

Afgelopen week ben ik door Dr Jesus Lopes Vilagran uitgenodigd om in de zomervakantie mee te lopen in zijn kliniek. Hij is verbonden aan een Ziekenhuis in Barcelona waar ze hele rehabilitaties doen en recontructies uitvoeren van het menselijke lichaam. Naast  het gebruik van implantaten maken ze digitale schedels, kaken, ogen, knieën wanneer iemand dat nodig heeft. Dit alles uiteraard door de voorschrijdende digitale ontwikkelingen. Ik kijk er al naar uit.

Geplaatst op 23-04-2016.

Avinent implantaten zijn de digitale toekomst van vandaag!

Avinent is het implantaatsysteem waar wij mee gaan werken. Het is een zeer betrouwbaar implantaat met veel digitale toepassingen. Zonder de enorme digitale mogelijkheden zou ik mijn vak niet meer willen uitvoeren. Het is veel voorspelbaarder, betrouwbaarder en kostenverlagend. Niet-digitale kronen en niet-digitale kunstgebitten op implantaten hebben wij achter ons gelaten. Je moet er mee werken en dan gaat er een wereld voor je open. Voor u als patiënt alleen maar voordelen. Avinent en Core3D helpen ons daarbij. Dank aan Excent die dit voor ons en u mogelijk weet te maken. 

Geplaatst op 23-04-2016.

Erick Maassen wint prijs op gebied van digitale kunstgebitten.

Wij danken iedereen die Erick Maassen, werkzaam bij ons als Klinisch Prothese Technieker (KPT-er), heeft gefeliciteerd met zijn prestigieus gewonnen prijs op het gebied van het vervaardigen van de digitale protheses.

Wat een overweldigende reflectie van u als patiënt. Dank daarvoor.

Hij is in 2016 uitgeroepen tot meest succesvolle KPT-er in Nederland. Een waardering waar we trots op zijn. De fabrikant van deze protheses is hierin de grootste in Europa.

Zie ook Rozenburgse Courant van woensdag 23 mei 2016

Geplaatst op 23-04-2016.