Nieuws & wetenswaardigheden

Nieuws vanuit de praktijk

Avinent implantaten zijn de digitale toekomst van vandaag!

Avinent is het implantaatsysteem waar wij mee gaan werken. Het is een zeer betrouwbaar implantaat met veel digitale toepassingen. Zonder de enorme digitale mogelijkheden zou ik mijn vak niet meer willen uitvoeren. Het is veel voorspelbaarder, betrouwbaarder en kostenverlagend. Niet-digitale kronen en niet-digitale kunstgebitten op implantaten hebben wij achter ons gelaten. Je moet er mee werken en dan gaat er een wereld voor je open. Voor u als patiënt alleen maar voordelen. Avinent en Core3D helpen ons daarbij. Dank aan Excent die dit voor ons en u mogelijk weet te maken. 

Geplaatst op 23-04-2016.

Erick Maassen wint prijs op gebied van digitale kunstgebitten.

Wij danken iedereen die Erick Maassen, werkzaam bij ons als Klinisch Prothese Technieker (KPT-er), heeft gefeliciteerd met zijn prestigieus gewonnen prijs op het gebied van het vervaardigen van de digitale protheses.

Wat een overweldigende reflectie van u als patiënt. Dank daarvoor.

Hij is in 2016 uitgeroepen tot meest succesvolle KPT-er in Nederland. Een waardering waar we trots op zijn. De fabrikant van deze protheses is hierin de grootste in Europa.

Zie ook Rozenburgse Courant van woensdag 23 mei 2016

Geplaatst op 23-04-2016.

Patiënten enquête

Ook tandarsen moeten zich herregistreren. Daarvoor moet er onder andere een enquête gehouden worden onder patiënten. Daarom kunt u het verzoek van ons krijgen om een enquête in te vullen. Wij vragen u dat te doen. Wij zijn er blij mee. Allereerst omdat we daarop kunnen inspelen en u beter van dienst te kunnen zijn, maar ook omdat wij dan kunnen voldoen aan de eisen van de overheid. Het hebben van een certificaat, zoals wij dat hebben op gebied van Hygiëne, Arbo en Milieu, is tegenwoordig niet meer voldoende.

Geplaatst op 21-03-2016.

Veiligheidscertificaat naar norm van Inspecteur Volksgezondheid

Ook dit jaar hebben wij ons Certificaat weer mogen ontvangen. Een certificaat dat gericht op ARBO, MILIEU en HYGIENE. Dat betekent dat we aan de hand van onze protocollen voldoen aan de wetgeving die dat van ons verlangt.

Dit Certificaat is meer dan een denigrerend "certificaat" van afvalverwerkingsbedrijven. Sommige tandartsen menen hier erg denigrerend over te doen. Ik zie het als afgunst van wat ze zelf niet hebben bereikt.

 

Geplaatst op 04-03-2016.

Hulpmiddel tegen snurken met OSAS volledig vergoed.

Mede door de nauwe samenwerking met ons Excent laboratorium, worden de antisnurk apparaten en de OSAS apparatuur volledig door uw zorgverzekering betaald. Daar zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet bijvoorbeeld de indicatie ervoor door een KNO-arts worden bevestigd. Informeer in de praktijk naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wanneer u of uw partner slapeloze nachten heeft door al dat gesnurk. Er gaat een wereld voor u open en u functioneert op de dag veel beter. U bent beter gehumeurd, werkt efficiënter en heeft veel meer nieuwe energie in alles. Klik eens op de knop Specialisaties links in dit scherm en doe er uw voordeel mee!!!  

Geplaatst op 16-11-2012.