Nieuws & wetenswaardigheden

Nieuws vanuit de praktijk

Moderne ontwikkeling voor wortelkanaalbehandelingen.

Onlangs heb ik weer een cursus gevolgd welke ging over wortelkanaalbehandelingen (ofwel zenumbehandelingen). Ik de praktijk maken we daarom gebruik van de nieuwste technieken gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen. Deze volledig pijnvrije behandelingen doet veel patiënten versteld staan van het resultaat met nagenoeg geen napijn.

Geplaatst op 16-11-2012.

Nieuwe tandarts enorme aanwinst

Tandarts Benno Nijland blijkt een geweldige aanwinst te zijn voor de praktijk. Veel patiënten hebben al met hem kennis kunnen maken. Het ontlast de werkdruk en het collegiale overleg geeft ruimte voor extra inzichten. Er kan meer tijd voor de patiënt ingeruimd worden. Het verhoogt uiteindelijk ook nog eens de kwaliteit van de zorg

Geplaatst op 16-11-2012.

Digitale mondscanner

Al een aantal jaren maken wij gebruik van een digitale mondscanner ten behoeve van het vervaardigen van kronen en bruggen. Deze afdrukmethode garandeert een hoog kwalitatief eindproduct. Ga naar www.happenhoeftnietmeer.nl voor meer informatie.

Geplaatst op 02-01-2012.

Nieuwe tandarts

Binnenkort zal er een nieuwe tandarts werkzaam zijn bij ons in de praktijk. Deze tandarts is zeer deskundig en is feitelijk de tandarts van uw tandarts. Dat zegt dus wel het één en ander over het vertrouwen in diens vaardigheden. Zijn naam is Benno Nijland. Kijk ook eens op zijn profiel bij: Wie zijn wij?

Hij zal 2 dagen per week werkzaam zijn bij ons. Vooralsnog is hij deels op de woensdagmiddag al werkzaam.

Geplaatst op 02-01-2012.

Voorlichting via de iPad

We kunnen u tegenwoordig heel goed van informatie voorzien met onze nieuwste digitale aanwinst. Vanaf een iPad kunt u voorlichting krijgen over bijna alle bij ons in de praktijk uit te voeren behandelingen. Zelfs behandelingsplannen kunnen we digitaal naar u toesturen, zodat u het thuis nog eens kunt overdenken.

Geplaatst op 02-01-2012.